2015. március 26., csütörtök

Top könyvek! :)

Hi people! :)
Hoztam két olyan könyvet amit egyszerűen muszáj elolvasnotok :D

1. Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn (2012)

Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn 

 Ez a könyv eszméletesen jó! Kimerem jelenteni, hogy ez a kedvenc könyvem, pedig nekem soha nem volt olyan. Az elején azt hittem, hogy ez valami sablon story, de nem az! Sőt, rengeteg meglepő fordulat van benne :D

 

 Pippa Kenn tizenkét évesen veszítette el az édesapját: ő volt az egyetlen ember, akit valaha ismert. A lány egyedül marad az erődházban, ahol a napok egyformák, és társaságot csak színes digitális magazinok adnak.
Pippa bármit feláldozna az élő emberi beszédért vagy egy érintésért. Azonban nincs más rajta kívül az erdőben, kivéve a biológiai katasztrófa áldozatait. Ezek a lények gyűlölik a szépséget és emberséget, az elvesztett életük nyomait. Bármikor megölnék Pippát.
Pippa tizenhetedik születésnapján döbbenetes dolog történik: egy vándor érkezik.
A sebesült fiú fittyet hány a túlélés szabályaira. Egy paradicsomi kolóniáról beszél, ahol rengeteg ember életben maradt. Azonban őket is halál fenyegeti, egy horda közeledik, és a fiú ennek hírét viszi hozzájuk.
Vajon Ruben igazat mond? Létezik ez a hely? Pippa bizalmát nehéz elnyerni, az örökös küzdés óvatossá tette.
Ruben azonban nem adja fel. Útra kelnek, bármilyen veszélyes is, és a vándorlás közepette egy bensőséges, lágy érzés is életre kel…
Létezhet szerelem egy ilyen zord világban? Mit jelent a társ? És mit jelent a bizalom? Mi az, amit Ruben elhallgat?

A könyvnek lesz folytatása, mivel ez egy trilógia és persze, hogy a legjobb résznél van vége :/

Letöltés: kérjétek tőlem comment-ben mert nincs meg az interneten :) persze e-mail címmel együtt :) 

 

 

 2. Nicole Williams: Zuhanás (2014)

 Nicole Williams: Zuhanás

 Ezt a könyvet csak most kezdtem olvasni, de rengetegen kértétek tőlem, nagyon híres és eddig akit kérdeztem csak jót mondott róla úgy, hogy rossz nem lehet :D 

 

 Lucy nem éppen arról álmodott, hogy új iskolában kezdje az utolsó évet. Arról pedig pláne nem, hogy a gimi rosszfiúja, Jude Ryder leribancozza az első napon. De csak a céljára összpontosít. Balerina szeretne lenni, s nem hagyja, hogy bármi az útjába álljon ennek megvalósításakor. Egészen addig, amíg újra Jude-ba nem botlik.
Jude-nak priusza van – igazi priusza – ami hosszabb, mint egy végzős záró dolgozat, és hangulatingadozása, ami kellemes társaságból hirtelen veszélyessé változtatja. A nevét isten tudja, hány lány sóhajtotta, kiabálta és átkozta. Olyan, mint egy halálos betegség, amit arra teremtettek, hogy tönkretegye a Lucy-féle lányok életét. És ezt el is mondja neki. De míg a pletykák féktelenül terjednek, és jó hírnevek tipródnak a sárba, Lucy nem figyel Jude figyelmeztető szavára. Tragédia készülődik?

Ez is egy trilógia (Zuhanás trilógia) :)

Letöltés: mivel nincs meg az interneten, ezért akinek kell az írja le az e-mail címét comment-ben és elküldöm neki pdf-ben :)

  GT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése